Tiedotteet

Tiedotteet listana

Elokuinen Vegånia-festivaali on täynnä elämyksiä – värikäs katuruokatori musiikilla maustettuna ja herkullista vegaanista tarjontaa ympäri Turkua

18.6. 2018

Suomen ensimmäinen vegaaninen katuruokatapahtuma Vegånia valloittaa Turun Vanhan Suurtorin jälleen perjantaista lauantaihin 3.–4.8.2018. Vegånia on vegaaniruokatapahtuma kaikille aisteille: tänä vuonna torilla on entistä enemmän näytteilleasettajia, uusia herkkuja ja myös laadukkaita musiikkielämyksiä. Turussa vegaanista ruokajuhlaa voi viettää koko viikon, kun Vegånian Ravintolaviikko kutsuu kävijöitä kaupungin ravintoloihin maanantaista sunnuntaihin 30.7.–5.8.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen vegaaninen katuruokatapahtuma palaa elokuussa 2018

26.2. 2018

Suomen kiinnostavin ruokatapahtuma Vegånia-festivaali järjestetään jälleen 3.–4.8.2018 Turun Vanhalla Suurtorilla. Viime kesänä maan ensimmäisessä vegaanisessa street food -tapahtuma Vegåniassa vieraili kymmenentuhatta ihmistä ja annoksia myytiin yhteensä yli 14 000. Kävijöitä oli vauvoista vanhuksiin, elämäntapavegaaneista uteliaisiin sekasyöjiin.

Lue lisää

Ensimmäinen Vegånia menestys – Kävijämäärä ylitti kaikki odotukset

8.8. 2017

Viime viikonloppuna 4.-5.8. Turussa ensimmäistä kertaa järjestetty Vegånia – vegaaniruokafestivaali oli menestys. Kävijöitä kaksipäiväisessä tapahtumassa oli yhteensä yli 10 000, kun järjestäjien tavoitteena oli alkuaan yhteensä 7 000 kävijää. Tapahtuma järjestetään uudelleen ensi vuonna.

Lue lisää

Vegånia – vegaaniruokafestivaali julkistaa ohjelmansa: luvassa huippuravintoloita ja bändejä

25.7. 2017

Vanhalla Suurtorilla elokuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävällä ruokatorilla on mukana 18 ravintolaa ja muuta näytteilleasettajaa. Lisäksi tapahtumaviikolla yhteensä 12 turkulaisessa ravintolassa tarjoillaan vegaanisia Vegånia-annoksia. Tapahtuman aikana järjestetään myös luento ja kuullaan musiikkia.

Lue lisää

Uusi koko kansan vegaaniruokatapahtuma Turkuun kesällä – Vegånia tarjoaa maukasta ruokaa ympäristöä kunnioittaen

26.5. 2017

Elokuussa 2017 Turussa järjestetään ensimmäistä kertaa Vegånia–vegaaniruokafestivaali. Vanhan Suurtorin 4.–5.8. täyttävän tapahtuman pääosassa on maukas ruoka, joka on laadukasta, kestävästi tuotettua ja eettistä. Vegånia on tapahtuma vegaaneille ja yhtä lailla kaikkien kaupunkilaisten yhteinen ruokajuhla.

Lue lisää