Vegånia ♥ Kirjis

Vegånian ja Osuuskunta Turun Kirjakahvilan yhteistyössä järjestämiä keikkoja perjantaina 4.8.2017 Brinkkalan pihalla.

Aikataulu

Iida Umpikuja Guggenized

Iida Umpikuja soittaa lauluja elämästään, iloistaan ja suruistaan. Kaksi levyä julkaissut ja satoja keikkoja soittanut Umpikuja tekee musiikkia täydellä tunteella, inhimillisesti kompuroiden, tippa linssissä ja naurua pidättämättä. Guggenheim-projektz puolestaan on kahden katusoittajan, Helgen ja Vermeerin, yhteinen taival, jossa katusoittamiseen yhdistyvät omat haikeat ja pirteät laulut – laulut tästä ja ehkä myös jostain toisesta elämästä. Mitä tapahtuu kun Iida Umpikuja ja Guggenheim-projektz yhdistävät voimansa? Tapahtuu Iida Umpikuja Guggenized!

Antti Alanko

Antti Alanko (Devil Box) on turkulainen kitaristi, joka soittaa 3–20-kielisiä soittimiaan slide-putkella ja näppäillen. Avoimia virityksiä, nauhalooppeja ja runsaasti kaikua – hypnoottis-meditatiivista olotilamusiikkia.

Syömisen äänet

Arjen käsittämättömyyttä ja käsittämättömän arkisuutta käsittelevää säröisillä lelusyntikoilla soitettua yksinkertaista mutta moniulotteista musiikkia.

Kuningas Yrjö & Original Hese

Kuningas Yrjö on turkulaisen Yrjö Saarisen (Tv-resistori, Hiljaiset kallot) sooloprojekti, jonka musiikki harhailee folkahtavaisen rytmimusiikin ja iskelmällisyyden aallokoissa. Vegåniassa Martinmäen monarkki esiintyy ensimmäistä kertaa triona Original Hese -yhtyeen kanssa.

Taipuva luotisuora

Raumalla vuonna 2002 perustetun Taipuvan luotisuoran sävellyksiä voi luonnehtia progressiiviseksi kansanmusiikkivaikutteiseksi avaruusrockiksi. Yhtyeen musiikista voi löytää vaikutteita bändeiltä kuten Hidria Spacefolk ja Ozric Tentacles. Neljä albumia ja kaksi EP:tä julkaissut yhtye on kiertänyt Italiaa ja kerännyt live-settiinsä roiman annoksen kokemuspisteitä myös jäsenistön muiden yhtyeiden lukuisilla esiintymisillä.

Risto

Leevi & the Leavings kaupungissa, Ville Leinonen käsiraudoissa, Kauko Röyhkä itsesäälissä, Kari Peitsamo fiksuna. Risto tuo takaisin sitä itsevarmuutta, naiiviutta ja aitoutta joka kuoli Gösta Sundqvistin mukana.
"Ihan mukava tyyppi ja ihan hyvää musaa."

Tapahtuma Facebookissa